Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Catalog produse
Informatii
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre comerciale inainte de a face o comanda .

 

Folosirea website-ului ALINNE.RO  si plasarea de comenzi prin telefon sau on-line reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate. Aceste conditii se vor aplica pentru orice persoana fizica sau juridica, denumite in continuare cumparator sau client.

 

Magazinul online ALINNE.RO este reprezentat exclusiv pe teritoriul Romaniei de BUHOCI ALINA-PAULA II,  cu sediul social in Botosani, judet Botosani, CUI 35418759, Nr. Reg. Com. F7/18/2016 si va fi denumit in continuare furnizor.

Daca aveti orice nelamurire, va rugam sa contactati magazinul pe adresa contact@alinne.ro sau la telefon 0747689393.

 

Depunem toate eforturile pentru a reprezenta cat mai fidel in imagini si videoclipuri produsele prezentate pe site-ul nostru. Nuantele pe care le vizualizati depind de specificatiile tehnice ale echipamentelor dumneavoastra sau de cele folosite la tipar. Facem tot posibilul ca detaliile referitoare la culori, fotografii, descrieri, preturi, dimensiuni sa fie cat mai precise.

 

LIVRARE

 

Prin LIVRARE se intelege intervalul dintre momentul finalizarii( pregatirii) comenzii si pana la ajungerea la adresa Dumneavoastra. procesarea comenzilor se face in ordinea receptionarii lor. Va vom confirma livrarea prin apel/ mesaj telefonic sau prin email. Daca nu ati primit acest mesaj, va rugam sa ne contactati.

Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare pentru produsele aflate pe stoc sau de 7-10 zile lucratoare pentru cele realizate la comanda.

Comenzile vor fi pregatite si expediate in intervalul orelor de program din zilele lucratoare, de luni pana vineri.

 

PLATA

 

Puteti alege dintre urmatoarele variante de plata a contravalorii comenzii dumneavoastra:

1. Plata la livrare, ramburs prin numerar.

Avand in vedere prevederile legislatiei din Romania,  platile efectuate de persoanele juridice cu o valoare mai mare de 5000 RON se pot face doar prin ordin de plata sau card bancar.

2. Plata in avans, prin

a. Ordin de plata

b. Virament bancar

 

TRANSPORT

 

Curier rapid- metoda noastra preferata de transport, in aria de acoperire a curierilor.
Cumparatorul va suporta toate costurile aditionale de transport (fiecare km efectuat in cazul expeditiilor in afara retelei firmei de curierat.)

 

Posta Romana- metoda de transport folosita in cazul in care localitatea nu intra in aria de acoperire a curierului, iar clientul nu doreste sa plateasca costuri suplimentare la transportul prin curier rapid.

 

Posta Romana nu elibereaza coletele decat daca datele din buletin corespund cu cele de pe colet (date completate de Dumneavoastra in comanda). In conditiile in care adresa de livrare este alte decat in buletin puteti solicita livrarea Post Restant si sa ne comunicati numarul oficiului postal si CNP-ul.Aceste tarife pot fi modificate fara preaviz si anunt prealabil in functie de modificarile de pret realizate de firmele de transport.

Nu ne putem asuma raspunderea pentru serviciile postale sau de curierat, asa ca daca pachetele prezinta deteriorari vizibile la livrare, va rugam sa refuzati receptia lor. In acest caz trebuie sa se dovedeasca acest incident printr-o fotografie si sa se intocmeasca un proces verbal cu reprezentantul firmei care livreaza, la momentul livrarii. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

 

Furnizorul isi rezerva dreptul de a anula orice comanda care prezinta caracter fraudulos.

 

PRETURI

 

Preturile comunicate pe site sunt valabile pana la noi modificari de pret. In cazuri exceptionale, ALINNE.RO isi rezerva dreptul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate fara o instiintare prealabila, sau in urma campaniilor de reduceri.

 

RETURNAREA MARFII

 

Clientul poate denunta unilateral contractul (achizita online) fara penalitati si fara a invoca un motiv anume in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produselor, cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 15 zile lucratoare.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

BUHOCI ALINA-PAULA II va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 15 de zile lucratoare de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Legea prevede de asemenea si urmatoarele detalii: "Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid".

 

ATENTIE!

Nu primim coletele a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor si nu primim colete cu ramburs.

 

Produsul trebuie sa aiba toate etichetele originale, sa nu fi fost folosit/ purtat, sa nu fie deteriorat si sa fie trimis in ambalajul original cu care a fost primit la livrare! Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de returnare.

De asemenea, daca se vor comanda alte produse de contravaloarea returului, clientul va suporta costurile de transport ale acestora.

In cazul in care ati primit alt produs decat cel comandat, ne asumam
responsabilitatea.

Inainte de a returna un produs, va rugam sa ne informati pe adresa contact@alinne.ro sau la telefon 0747689393 ca vreti sa returnati produsul si ca urmeaza sa primim un colet de la Dumneavoastra.

 

Returnarea produselor se va face catre:

 

ALINNE.RO

BUHOCI ALINA-PAULA II

STR GRIVITA NR 7 SC B AP 9, BOTOSANI, JUD BOTOSANI

 

DREPTURI DE AUTOR

asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului alinne.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea BUHOCI ALINA-PAULA II. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul nostru a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.alinne.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor ne puteti trimite sesizarea dvs la adresa de email contact@alinne.ro

 

COMENTARIILE DE PE SITE-UL ALINNE.RO


Utilizatorii care acceseaza site-ul ALINNE.RO pot face comentarii la produsele expuse pe magazin, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila.

Ne rezervam dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Nu vom purta responsabilitatea si nici nu putem fi obligati la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

DISCLAIMER PRIVITOR LA GARANTIE

 

ALINNE.RO  furnizeaza acest site si continutul sau in baza informatiilor vizualizate, nesustinand prezentari sau garantii de niciun fel. Consideram informatiile de pe acest site conforme, corecte si actuale, insa acestea pot contine inadvertente. Informatiile despre preturi si produse pot fi schimbate oricand de catre furnizor, fara o notificare prealabila. Fotografiile au caracter informativ si nu constituie obligatie contractuala.

DETALII DE CONTACT

Va rugam sa ne contactati

- prin e-mail pe adresa contact@alinne.ro

- prin formularul de contact din meniul de pe magazin, sectiunea DETALII DE CONTACT.

- la numarul de telefon: 0747689393

 
 

 

spacer
Website detinut de BUHOCI ALINA-PAULA I.I., CIF: 35418759, Reg.Com: F7/18/2016

ALINNE.RO

Telefon: 0747689393

Email: contact@alinne.ro

Facebook: Bijuterii Alinne-Handmade

Instagram: bijuteriialinne

Program: L-V 12.00-20.00

anpc-sal

SOL

alinne.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.